Blog - Játékmesterek.hu

Ma már senki nem lepődik meg azon, ha egy várandós anyuka profi fotós segítségét kéri abban, hogy megörökítse a babavárás örömteli pillanatait és az egyre gömbölyödő pocakot. Aki igazán egyedi fotókat szeretne, pocakfestéssel teheti igazán különlegessé a megjelenését, és ezzel együtt a fotózáson készült képeket. 

Read More

A legtöbb nő már kislányként arról fantáziál, milyen csodaszép menyasszonyi ruhában áll majd az oltár elé, hogy örök hűséget fogadjon a választottjának. A nagy napra készített smink és frizura, illetve az apróbb kiegészítők még tökéletesebbé teszik az összképet, amit a menyasszonyi testfestés felejthetetlenné varázsolhat. 

Read More

Arra, hogy a munkatársainkkal közös programot szervezzünk, szinte egész évben találhatunk alkalmat. A hagyományos ünnepek mellett a különböző céges évfordulók, a kimagasló eredmények, vagy a csapatépítő tréningek kiváló alkalmat szolgáltatnak arra, hogy a kollégákkal kiszakadjunk a megszokott környezetből, és a hétköznapitól eltérő tevékenységekkel töltsük el az időt. 

Read More

A farsang vitathatatlanul a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, lázba hozza őket a jelmezük kiválasztása és viselése, nem beszélve arról az önfeledt szórakozással töltött pár óráról, amit a kis barátaikkal osztanak meg. Ahhoz azonban, hogy jól sikerüljön a mulatság, érdemes alaposan felkészülni, és néhány B-tervet is készíteni, hogy senkit ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Read More

Egy beöltözős buli mindig különlegesnek ígérkezik, a szervezésnek azonban sok a buktatója, így elég néhány apró részletről megfeledkezni, és a hangulat máris ellaposodhat. Ez azért ne riasszon vissza, ha azt fontolgatod, hogy a barátaiddal vagy a kollégáiddal ilyen estét tölts együtt, hiszen ha mindenre felkészülsz - és szükség esetén szakértő segítségét is kéred a garantáltan jó buliért - biztos, hogy óriási sikert aratsz!

A Farsang szerencsére nem csak a gyerekek kedvence, a felnőtteket is lázba hozza egy ilyen meghívás. Ahhoz azonban, hogy mindenkinek elég ideje legyen kitalálni, hogy minek is öltözik, és a jelmezét nagy gonddal összeállíthassa, egy hagyományos bulinál jóval hamarabb érdemes értesítened a meghívottakat a nagy eseményről! 

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.